Hartelijk welkom op mijn hobby webdomein Fred-Dresken.nl, vanaf de start in 2001 heeft dit domein in haar 20 jarig bestaan vele gedaante verwisselingen ondergaan, destijds nog een blinde volger van het MS Windows besturingsysteem en als zodanig was de eerste versie gebouwd met behulp MS FrontPage.

Het begon allemaal bij FreeHosting, een webhoster die 'gratis' hosting aanbood wanneer je een .NL TLD* registreerde en abbonneerde, op het moment dat ik mijn persoonlijk domein registreerde was in Nederland het .NL TLD* nog voorbehouden aan bedrijven en waren particulieren nog uitgesloten van het registratieproces, doordat FreeHosting de 'eigenaar' was het domein had ik dus als particulier een .NL TLD* tot ergernis en onbegrip van vrienden, kennissen en overheid.

Al snel was ik uitgekeken op MS Frontpage door de gebrekkige compatibiliteit met browsers anders dan MS InternetExplorer, dat was ongeveer het moment dat ik begon te experimenteren met CMS software als XOOPS, WordPress en later Joomla wat ik tot heden nog steeds in gebruik heb.

De op deze website 'aangeboden diensten' zijn derhalve een (uit de hand gelopen) hobby maar zij die via de website een beroep op mij doen zal ik naar beste kunen en weten mijn assistentie verlenen.

Aankomende (vrije)tijd ga ik mij oriënteren op een correcte invulling van  de drie hoofd pagina's Hardware, Software en Services en de informatie die ik daar wil gaan vermelden, met de ongekende mogelijkheden van de RaspberryPi zal dat zeker één van de belangrijkste items worden waarover ik zal uitbreiden.