hardwareEen vraag, probleem of defect aan/met uw computer en/of randapparatuur? Ik adviseer en assisteer u graag bij het oplossen van dergelijke vervelende situaties. Installatie en configuratie van nieuwe hardware zoals woning-automatisering (IOT) en cloud gebaseerde (vaak draadloze) apparaten kan een complexe aangelegenheid zijn om de rest van uw aangesloten apparatuur probleemloos en veilig te laten functioneren zonder een onnodig privacy risico te vormen voor u en uw familieleden.

 

Klik hier voor contactgegevens.

OF

Maak een account aan voor online assistentie.


hardwareWellicht heeft u een handig stuk hardware gezien bij vrienden of collega's, bent u op internet een item tegengekomen dat u graag in eigendom wilt hebben maar niet kant en klaar beschikbaar is, of het nu om een MediaCenter, Android TV-box, Nextcloud Hub een hardware AdBlocker (PiHole) gaat, met de Raspberry Pi zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook wanneer u reeds een Pi heeft aangeschaft maar geen succes heeft met installatie en/of configuratie kunt u een beroep op mij doen, hiervoor hanteer ik een vast tarief (altijd exclusief eventueel benodige hardware en/of uitbreidingen).

Wilt u een Nextcloud Hub voor meer dan 4>5 personen dan is het aan te raden dit op een meer robuuste webserver te laten installeren dan gebruik te maken van een Raspberry Pi.

Uiteraard kunt u voor onderhoud van geleverde hardware diensten een service-abonnement aanvragen.

 

Uw interesse gewekt, een aanvullende vraag?

Neem vrijblijvend contact op.