U heeft javascript uitgeschakeld, deze website werkt optimaal met javascript ingeschakeld.

Schakel javascript in en herlaad deze pagina.

Fred-Dresken.nl HARDWARE - SOFTWARE - SERVICES

"UNLOCKING POSSIBILITIES"

Software komt in een verscheidenheid van namen, besturingssystemen, Applicaties, Anti Virus, Firewall zijn slechts een paar om te noemen.

Vaak komen deze tools gebundeld met zogenaamde Bloatware, is bloatware bekend om beveiligingsgaten die inbraak en anti-virus programma's kreupel maken en/of uitschakelen zonder dat u het weet.

Het wordt vaak vergeten dat een besmet computersysteem anderen kan infecteren en compromitteren via alle hardware aangesloten, synchroniseren van uw smartphone kan genoeg zijn om 'besmet' te worden en zult u anderen besmetten door het simpelweg het delen van een document, foto
of een email te sturen.

De media heeft meer dan eens melding gemaakt van DDOS aanvallen die websites en complete bedrijven tijdelijk onbereikbaar maken, dit wordt gedaan door veel besmette computer systemen en zelfs smartphones, de zogenaamde 'Zombie' systemen die onder volledige controle van een Command and Control server zijn gebracht ergens op de wereld .

Neem uw verantwoordelijkheid en zorg ervoor dat uw systeem altijd up-to-date zijn en correct is geconfigureerd om de bovengenoemde bedreigingen te voorkomen.

Voel u vrij om mij te contacteren voor vrijblijvend advies en / of preventie oplossingen.

Zij gingen u voor

Tech Partners

Vind Mij..

  • Schutterweg 78 Amsterdam 1033XZ

  • Tel.: 020-7370095 | Mob.: 06-49665648

  • Email: fred-dresken@xs4all.nl

Ga naar boven