U heeft javascript uitgeschakeld, deze website werkt optimaal met javascript ingeschakeld.

Schakel javascript in en herlaad deze pagina.

Fred-Dresken.nl HARDWARE - SOFTWARE - SERVICES

"UNLOCKING POSSIBILITIES"

Nextcloud-Box
Nextcloud-Box

Privacy is een groot goed, Internet is nooit ingericht om privacy standaard te beschermen, bedrijven als FaceBook, Google, Amazon, Palantir en anderen maken ons online gedrag en gebruik inzichtelijk voor overheden en commerciële partijen, de 'Gratis' diensten die deze Nextcloud-Boxondernemingen aanbieden ondergraven de privacy, online agenda's, foto, film en document opslag en verwerking is niet zo onschuldig als het doet lijken, zowel Google als Facebook mogen volgens hun voorwaarden uw geüploade foto's inzetten voor commerciële doeleinden zonder verdere mededeling, zij worden 'eigenaar' van uw gegevens, scannen de content van uw documenten en afbeeldingen direct na het uploaden.

In combinatie met openSUSE Leap voor Raspberry kunt u beschikken over de Nextcloud-Box met ongeëvenaarde mogelijkheden, delen, opslag, document bewerking, video-chat, agenda etc zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Zie: Cloud.Fred-Dresken.nl

SUSE & Raspberry Pi
SUSE & Raspberry Pi

Raspberry Pi 3, met zijn quad-core ARM Cortex-A53 processor, is het eerste 64-bit product, dat het ARM’s A64 instructie set en de ARMv8-A architectuur ondersteunt. Desondanks waren zij niet eerder in de gelegenheid een 64-bit operating systeem te ontwikkelen: de Raspbian images zijn ontwikkeld om t
e functioneren op iedere Raspberry Pi, inclusief de 32-bit ARMv6 Raspberry Pi 1 en Raspberry Pi Zero, en de 32-bit ARMv7 Raspberry Pi 2.

Deze Pi is uitermate geschikt voor onder meer; Nextcloud-Box, Media-Center en/of Smart-Mirror, in combinatie met openSUSE Linux zijn de mogelijkheden eindeloos, contacteer mij voor meer informatie.

Zij gingen u voor

Tech Partners

Vind Mij..

  • Schutterweg 78 Amsterdam 1033XZ

  • Tel.: 020-7370095 | Mob.: 06-49665648

  • Email: fred-dresken@xs4all.nl

Ga naar boven